R E F E R E N C E R:

Privatpersoner

Wow en rejse den sidste tid! Åh yes! 

På trods modvind Man kan hvad man vil! 

Jeg bestod I august uddannelsen til Mental Sundheds Ambassadør modul 1. af 4. 

Mega inspirerende at dykke ned i sindet og den mentale sundhed, på denne måde! Berit Kafton Simonsen har simpelthen gjort et fantastisk arbejde med denne uddannelse. 

 Er du interesseret i at blive meget klogere på hvad mental sundhed er og hvad det kan gøre for dig? Så prik til Berit hun er så dygtigt, tålmodig og skøn en kvinde som har sammenlagt denne uddannelse.

Denice Carlsen Avlastenok

Coach

Klik her og begynd at skrive. Voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur.

Navn Efternavn

Virksomhedsnavn

Klik her og begynd at skrive. Quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit.

Navn Efternavn

Virksomhedsnavn

Organisationer - lignende opgaver:

"Berit er super god til at hjælpe medarbejderne til at finde den rigtige løsning for dem. Til at lytte, til at hjælpe dem med at finde ind til kernen i deres problemstilling. En god sparringspartner, med et bredt syn på livet, hun kan hjælpe med at finde de gode nuancer, få det enkelte menneske til at finde vejen ud af " mørket" hen mod "lyset" og lysten til at være. Jeg håber jeg igen får mulighed for et samarbejde med Berit.

Lykke Frydendall

Centerleder, Amaliehaven Plejecenter, Sønderborg Kommune.

"Mit personale og jeg er utrolig glad for at have dig med på sidelinjen . Du er faglig dygtig og vi føler os godt tilpasse i dit selskab.

Uanset om det er supervision eller kursus får vi altid endnu mere at putte i vores rygsæk. Det giver rigtig meget at holde de her interne kurser også for vores fælles platform."

Linda Lotzkat Matzen

Leder, Botilbud Livskraft

"Berit har en årrække været supervisor hos os, hvor hun har faciliteter teambuildingsprocesser i 10 forskellige teams. Fokus har været udviklingen af faglighed, kommunikation, samarbejde og trivsel. Berit har formået at støtte en ny organisation i denne meget svære og komplekse proces, på professionel og rummelig vis, både i forhold til personalet og ledelsen. Det har været en stor fornøjelse og meget lærerigt at have Berit som samarbejdspartner.

Brian Larsen Toft

Afdelingsleder Botilbuddet Løvkær, Sønderborg Kommune.

"Jeg startede samarbejdet med Berit i 2017, hvor jeg var afdelingsleder. Hun blev ansat til at kigge vores kultur efter i sømmene, samt skabe et flow i de forskellige teams omkring borgerne. Berit viste her en udpræget sans for, at lytte og tale sig ind i de udfordringer vi havde. Siden maj 2018 har jeg haft den fornøjelse, at have Berit som superviser/facilitator som medarbejder. Er Berit til stede som supervisor, får hun stillet de spørgsmål der gør, at vi arbejder os ind i kernen, husker vores kerneopgave og formår altid selv at finde løsningerne. Berits overbevisning er, at vi selv sidder med løsningen, vi skal bare finde ind til den. Er hun til stede som facilitator, formår hun at holde os på sporet. Hun får os bragt tilbage til kernen af vores samtale og samtidig formår hun, at alle bliver hørt, set og mødt i vores eventuelle frustrationer. Jeg vil til hver en tid anbefale Berit, om du har brug for en superviser, facilitator, rådgiver eller vejleder. "

Rikke Christiansen

Pædagog og tdl. afdelingsleder, Botilbuddet Løvkær, Sønderborg Kommune.

"Berit er en der brænder for opgaven og hun magter at favne medarbejderne, således at de føler sig set - hørt og inddraget. Kan varmt anbefales til konfliktløsning i teams."

Børge Moos

(Tdl.) Centerleder, Guderup Plejecenter, Sønderborg Kommune