Om Beritkafton.dk

Beritkafton.dk er et lille men fagligt velfungerende og passioneret konsulenthus, som kan trække på en lang række kompetencer indenfor arbejdet med supervisioner, at skabe værdifulde indsigter, transformere mennesker såvel som organisationskulturer, udøve kvalificeret coaching, ledersparring og udvikling. 

Jeg er uddannet til at tænke på tværs af systemer, vaner, kulturer og roller, skabe indsigter og spotte potentialer samt at arbejde processuelt hen mod den forandring der ønskes. Ofte omhandler det menneskers trivsel og mentale sundhed.

Kulturen og de kulturelle dynamikker er altid en del af mit faglige mindset, og hvorfor jeg ser kulturen som medskaber i de processer vi arbejder med. Via. kulturen kan vi skabe varige forandringer, forstå sammenhænge på en helt anderledes og potentiale fyldt måde, samt få øje på de små muligheds sprækker der altid findes.

Virksomheden ejes og drives af Berit Kafton Simonsen.

Berit Kafton Simonsen

Berit Kafton Simonsen hjælper til daglig bl.a. plejecentre, pædagogiske bosteder og organisationer indenfor "menneskefagene" med, at optimere trivsel, intern læring og udvikling gennem supervisioner, kultur processer, kurser, workshops og individuelle samtaler.

Berit er uddannet pædagog, kandidat i pædagogisk antropolog (fra DPU), narrativ konsulent og supervisor (fra Dispuk) og er uddannet NLP practitioner og coach.

Derudover kan nævnes, at Berit har mange års praksiserfaring som leder i en kommunal organisation. 

Se mere her på min LinkedIn profil: HER og HER.

Læs mere på Beritkafton.dk´s hjemmeside HER