Masterclass - THIS IS ME - OBS: opstart d. 28. juni 2022             

Så er det atter tid til at afholde MASTERCLASS og denne gang med temaet: THIS IS ME 

- for dig der vil finde hjem til DIG og leve i overensstemmelse med dig og dine værdier.

14 dage med det fedeste materiale, undervisning og lives - så DU kan finde hjem til dig og leve ud fra dig.

Bliv klogere på hvem du "er", sæt DIN retning, boost DIG og skab bedre energi i hverdagen 

Du får:

 🦋 LUKKET facebook gruppe eller messenger support 1:1
 🦋 10 undervisninger/ øvelser - vi holder fri i weekenderne
 🦋 Lækre workbooks lige til at printe ud.
 🦋 Ubegrænset mulighed for sparring undervejs i facebookgruppen eller via. messenger
 🦋 1 værdifuld EKSTRA BONUS gave til de første 10

Pris 350 kr.  Værdi - 4500kr.

🦋 Er I flere der går sammen om at tilmelde jer og betaler samlet - så kan du bruge koden: MENTALSUND22 og spare     50kr pr. tilmelding!!! 🦋

THIS IS ME Masterclass 

-Hvad får du ?

🦋Allerførst skal du møde Jane - hun er GLAD...! For hun har på en tidligere masterclass - på bare 10 dage - vendt hendes liv fra træthed, sygemelding og opgiven hed - til livsglæde, oplevet overskud, målrettethed og til nu aktivt at udleve HENDES livsdrømme! 

- og her 1 år efter, holde det stadig ved og så meget mere end det.🦋

Vil du også gerne i gang? Så deltag i THIS IS ME masterclassen!!! Du behøver ikke vente til det rette tidspunkt, for det kommer ikke! Beslut dig for at tage chancen og prioritere dig NU - så skaber du det rette tidspunkt, for det ER lige nu! 

Find hjem til dig, boost DIG, skab din egen mentale sundhed indefra og med hjertet, ud fra DINE værdier og uden at gå på kompromis med det der betyder allermest for dig i dit liv. Skab de første skridt i dit drømmeliv. 

Jeg afholder igen den efterspurgte masterclass -  Men denne gang har jeg smidt mere i puljen til dig.

Denne gang får 𝚍𝚎𝚕𝚝𝚊𝚐𝚎𝚛𝚗𝚎:

 🦋1 daglig undervisning eller øvelse - alle kan være med, kræver intet udstyr ud over en blyant, der frigives som     hovedregel en undervisning/ øvelse om dagen i gruppen, så du kan se den når det passer ind hos dig. I weekenden     holder vi fri.

🦋Lækre workbooks lige til at printe ud - om du printer dem ud eller skriver ned i en notesbog er helt op til dig. 

🦋Ubegrænset sparring i gruppen - under masterclass forløbet, både fra mig og fra dine med-deltagere.

🦋Værdifuld fællesskab i lukket gruppe - flere af de tidligere grupper har knyttet fællesskaber og relationer ude i det   virkelige liv også. Du bruger gruppen som du finder det bedst for dig, der er altid en fed energi og et trygt fællesskab i     grupperne.

🎁BONUS NR 1 FRIGIVET: de første 10 der tilmelder sig masterclassen får 1 værdifuld GAVE til din fortsatte            udvikling til en værdi af min. 1500kr.


Pris 350 kr. Værdi - 4500kr.


Det var  VILDT fedt sidste gang og WAUW nogle vilde INDSIGTER, muligheder og HANDLINGER der blev skabt! 

Vi starter 15. juni - Så du kan stadig nå at tilmelde dig.!   

....Og som noget NYT denne gang .... kan du spare penge ved at invitere din kollega, veninde, bror eller mor med! 

-YES du læste rigtigt!

🦋 Er I flere der går sammen om at tilmelde jer og betaler samlet - så kan du bruge koden: MENTALSUND22 og spare 50kr pr. tilmelding!!!  🦋

Men hvorfor nu det Berit? Selvom det er vildt billigt i forvejen - og det er det i al beskedenhed virkeligt! - så peger al forskning på, at når vi comitter og udvikler os sammen med andre, så hæver vi vores succesrate markant! Og DER har du min begrundelse. Jeg lever og ånder for DIN livssucces, for at DU finder hjem til dig og oplever at kunne leve derudfra. For at du kan booste din mentale sundhed til at sætte dig fri til dit drømmeliv. Hvad siger tidligere deltagere?

Er du allerede tilmeldt ?

- så bank allerede nu på "døren" til gruppen... HER ...

I den lukkede Facebookgruppe finder du øvelser og undervisning som løbende frigives (det ligger der altså ikke nødvendigvis når du kommer ind) - tilsvarende med workbooks. 

Dette betyder også at du kan se/lytte til dagens undervisning og lave dagens øvelser når det passer dig. Og gense når du ønsker det - du behøver således ikke være med live.
Mange deler gerne et billede eller lignende af dagens outcome - ofte vil jeg opfordre til noget specifik, og dette er nøje udvalgt ud fra hele min ekspertise, således at du får mest muligt ud af masterclassen. - Delingerne er så værdsatte og skaber en fed energi, men det ikke et krav.

Der er allerede nu en præmie på højkant blandt dem der tager action på      undervisningen - du kan vinde en ekstra BONUS GAVE som giver yderligere inspiration til din udviklingsproces (værdi min. 1500kr.) 

😍 Jo federe stemning der er i gruppen og jo flere der deltager jo flere præmier kommer der med.

Jeg glæder mig til at undervise, skubbe kærligt på, inspirere og måske endda forstyrre dig en smule - på den gode måde 😍

🦋 GLÆDER mig helt vildt til at se dig derinde 🦋

OBS: du kan kun deltage, hvis din betaling er modtaget. Oplever du udfordringer så tøv ikke med at tage kontakt.